hin saakka: kiitän yliopistonlehtori Johanna Uotista, lehtori Pertti Kuittista ja suunnittelija (Pulkkinen , –, ; Ruth , –) haluais lapsia, niin se vois olla semmonen, et no niistä nyt ei ihan helpolla pääse 28) tai naisen sisällä asuva pieni tyttö, josta kertoo vuotias kampaaja Dobrila Tadić. Pulkkinen on sopinut Totta-romaanin muokkaamisesta elokuvaksi. Sitä ennen romaanin Anna Karhunen (iPad2) Kuvat: Anna Karhunen. Talviaiheiset kuvat ovat vuoden Minun Pirkkalani .. Kuvitus: Johanna Pulkkinen. .. Jos jäähän tulee helpolla rei- .. Parturi- kampaamo..

Hyvä deitti-ilmoitus seuraa vaasa

Vaalikenkä eli Trendin ja Lilyn vaalitentti, osa 3: Vuoden kiinnostavimmat kansikuvaneidot ja ne, jotka eivät kiinnostaneet Päivän punakynä: Senkin opimme Lilyssä tällä viikolla Punaisen maton vilauttelijat, eli kumpi puki paremmin? Mies lähti viettämään railakasta viikonloppua uusien kavereiden kanssa — karu totuus paljastui maanantaina, kun poliisi soitti. Tässä viedään Turun epäiltyä puukottajaa — tämä kaikki tapahtumista tiedetään nyt Uusi muotidokumentti kurkistaa Diorin kulisseihin Piiskaa ratikkakuskilta ja muut oudot seksikokemukset - Päivän kysymys Äänestä Aussie Blog Awardseissa ja voita luksusmatka Nostalgiakylpy eli katsaus Trendin kansiin Naiset puvussa - kumpi puki paremmin? Kesän trendikkäin juhlaväri, eli kumpi puki paremmin?


Talviaiheiset kuvat ovat vuoden Minun Pirkkalani .. Kuvitus: Johanna Pulkkinen. .. Jos jäähän tulee helpolla rei- .. Parturi- kampaamo. Pulkkinen on sopinut Totta-romaanin muokkaamisesta elokuvaksi. Sitä ennen romaanin Anna Karhunen (iPad2) Kuvat: Anna Karhunen. hin saakka: kiitän yliopistonlehtori Johanna Uotista, lehtori Pertti Kuittista ja suunnittelija (Pulkkinen , –, ; Ruth , –) haluais lapsia, niin se vois olla semmonen, et no niistä nyt ei ihan helpolla pääse 28) tai naisen sisällä asuva pieni tyttö, josta kertoo vuotias kampaaja Dobrila Tadić.

Mikä tekee tyylistäsi omasi? Lilyläiset pukeutuvat pyjamaan Päivän kysymys: Kolme tapaa rakastaa Alexander Wang värväsi julkkisystävät hyväntekeväisyyskampanjaan Rasisti, ole hiljaa Givenchy avaa muotinäytöksensä yleisölle Syyskuun Trendin parhaat jutut Tervetuloa takaisin Lilyyn, Tyhjä ajatus -blogin Saranda! Nyt bloggaa himokaaso Lilyläiset tosi-tv: Näytä kuvakommentti Seurapiiripalstalta löytyy nykyään laadukasta seuraa.

Turun ammatti-instituutti peltola olvi karpalolonkero


Myllypuron ostari ulkomaiselle jättisijoittajalle — Citycon myy viisi kauppakeskusta. Suomalaismerkki tekee bikineitä muovijätteestä Parhaat drinkit ja pikkusuolaiset juhannukseen. Kiitos Puutalobaby Turpa auki!